Aγροτική Ζωής: Αύξηση της παραγωγής το πρώτο δίμηνο

Τρίτη, 03 Απριλίου 2001 15:22

Σημαντική αύξηση σημείωσαν η παραγωγή χαρτοφυλακίου και η νέα παραγωγή της Αγροτικής Ζωής το πρώτο δίμηνο του 2001 σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το χαρτοφυλάκιο αυξήθηκε κατά 27,3% φθάνοντας τα 3,732 δισ. δρχ. έναντι 2,932 δισ. δρχ. το 2000, ενώ η νέα ετησιοποιημένη παραγωγή ανήλθε σε 1,423 δισ. δρχ. έναντι 588 εκ. δρχ. του πρώτου διμήνου του 2000. Τα αποτελέσματα αυτά, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, είναι σημαντικά αυξημένα σε σχέση και με τους στόχους που η εταιρεία είχε θέσει για το πρώτο δίμηνο του 2000.

Εξάλλου, η Αγροτική Ζωής σε συνεργασία με τη νέα εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων του Ομίλου της Αγροτικής Τράπεζας, την Αγροτική Asset Management, προχωρεί στη δημιουργία σειράς νέων σύγχρονων συνταξιοδοτικών - επενδυτικών προϊόντων κατά κύριο λόγο εγγυημένου κεφαλαίου και σταθερού εισοδήματος. Παράλληλα, σχεδιάζει και νέα προϊόντα υγείας τα οποία αξιοποιούν τις υπηρεσίες της θυγατρικής εταιρείας υγείας TCN ( Δίκτυα Γιατρών, Διαγνωστικές Υπηρεσίες, κ.λ.π.) καθώς και τα call centers.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα