Σ. Κόκκαλης: Πρόταση σύμπραξης με τον ΟΤΕ

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2001 16:18

Την πόρτα της συνεργασίας με τον ΟΤΕ ή με άλλη εταιρεία του κλάδου των τηλεπικοινωνιών «χτύπησε» ο πρόεδρος του ομίλου Ιντρακόμ, Σωκράτης Κόκκαλης, στη διάρκεια της σημερινής συνέλευσης των εταιρειών Ιντρακόμ και Intrasoft.

Ο κ. Κόκκαλης υποστήριξε ότι «μία επιχειρηματική σύμπραξη με τον ΟΤΕ και άλλες βιομηχανίες του κλάδου θα δημιουργήσει μια πολύ ισχυρότερη παρουσία της Ελλάδας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, σε ένα πολύ μεγαλύτερο γεωγραφικό χώρο από αυτόν που κινούμεθα σήμερα».

Η εμβέλεια του νέου ομίλου θα επεκτείνεται στην Ν.Α. και Κεντρική Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική αλλά και στις ΗΠΑ. Με την προτεινόμενη συγχώνευση των δραστηριοτήτων των δυο εταιρειών ο κ. Κόκκαλης αναμένει πολλαπλασιασμό των δραστηριοτήτων τους και νέες συνέργιες.

Ο πρόεδρος της Ιντρακόμ κάλεσε κυβέρνηση και αντιπολίτευση να δείξουν τη δέουσα προσοχή στην πρόταση του, δεδομένου ότι μια τέτοια σύμπραξη, όπως υπογράμμισε, θα έχει θετικά αποτελέσματα και για το σύνολο της ελληνικής οικονομίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα