Όμιλος Fourlis: Προσφορά εξοπλισμού στο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 15:40
UPD:15:41

Σε προσφορά στο Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού προχώρησε ο όμιλος Fourlis, η διοίκηση του οποίου παρακολουθεί την προσπάθεια των ανθρώπων που υπηρετούν τη Δημόσια Υγεία στα νοσοκομεία, στα εργαστήρια, στους δρόμους των πόλεων και των χωριών, σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί αυτούς τους ανθρώπους και στέκεται δίπλα τους, όπως αναφέρει, με τη δύναμη της ψυχής, αλλά και με πράξεις συλλογικής ευθύνης.

Στο πλαίσιο αυτό, επιθυμώντας να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας σ’ αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, και στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας των εταιρειών του House Market (IKEA), Intersport, Trade Logistics και FOURLIS Συμμετοχών, προσφέρει στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.) προϊόντα ΙΚΕΑ, για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών.

O Όμιλος Fourlis σημειώνει ότι, αντλώντας έμπνευση και δύναμη από τις διαχρονικές εταιρικές αξίες του, θα συνεχίσει να ασκεί υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, για την κοινωνία και τον άνθρωπο, πολύ περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα