S&B Βιομηχανικά Ορυκτά: Ποσοστά βασικών μετόχων

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2007 12:09

Στο 10,95% έχει διαμορφωθεί το ποσοστό της κ. Αικατερίνης Π. Κυριακοπούλου του Γεωργίου, Επίτιμης Προέδρου της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, επί του συνόλου των μετοχών της εταιρείας. Το ποσοστό της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της S&B έχει διαμορφωθεί στο 50,16%.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η κ. Κυριακοπούλου παραχώρησε στους κ.κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο και Φλώρα-Μαρία Κυριακοπούλου αντίστοιχα, κατά ψιλή κυριότητα 12.042.288 μετοχές της S&B, παρακρατώντας εφ’ όρου ζωής για τον εαυτό της την επικαρπία και το δικαίωμα ψήφου επ’ αυτών.

Παράλληλα, η εταιρεία Lansdowne Partners Limited Partnership, κατέχει ποσοστό 10,618% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της S&B, ενώ η συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι μηδενική.

Ο συνολικός αριθμός των μετοχών έχουν καταχωρηθεί στο όνομα της Morgan Stanley & Co International plc υπό την ιδιότητά της ως διαχειρίστριας των πέντε διαφορετικών επενδυτικών κεφαλαίων της Lansdowne Partners Limited Partnership, ήτοι των Lansdowne European Equity Fund Limited, Lansdowne European Long Only Fund Limited, Lansdowne European Long Only Fund LP, Lansdowne European Strategic Equity Fund LP και Managed Account R. Από τα κεφάλαια αυτά, μόνο το ποσοστό της Lansdowne European Equity Fund Limited ξεπερνά το 5% των δικαιωμάτων ψήφου της S&B, όπως είχε ανακοινωθεί από την S&B στο επενδυτικό κοινό στις 29/8/2007.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα