Cosmote: Ξεπέρασε τα τρία εκατ. η πελατειακή βάση στη Ρουμανία

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2007 16:35

Πάνω από τρία εκατομμύρια πελάτες αριθμεί πλέον η θυγατρική της Cosmote στη Ρουμανία, δύο χρόνια μετά την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας της, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Παράλληλα, η εταιρεία εκτιμά πως θα καταγράψει θετική λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) το 2008 και καθαρή κερδοφορία το 2009.

Με αφορμή την αύξηση της πελατειακής βάσης της εταιρείας στη Ρουμανία, ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote Ρουμανίας, Νικόλαος Τσώλας, δήλωσε: «Η ταχεία ενίσχυση της πελατειακής μας βάσης στα 3 εκατομμύρια μέσα σε μόλις 22 μήνες αποτελεί σαφή απόδειξη της προτίμησης των Ρουμάνων καταναλωτών στις ανταγωνιστικές, στοχευμένες προτάσεις μας. Επιπλέον, η πρωτιά της COSMOTE Ρουμανίας στις καθαρές νέες συνδέσεις της αγοράς επί τρία συνεχόμενα τρίμηνα καταδεικνύει τη δυναμική που έχει αναπτύξει η εταιρία στην προσέλκυση νέων πελατών. Δέσμευσή μας παραμένει η περαιτέρω αναβάθμιση της επικοινωνίας των πελατών μας με υψηλής ποιότητας κάλυψη και συμφέρουσες για όλους υπηρεσίες».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο όμιλος της Cosmote διαθέτει σήμερα περισσότερους από 13,1 εκατ. πελάτες και συνολικό μερίδιο αγοράς άνω του 28% στη ΝΑ Ευρώπη, ενώ στόχος του είναι η αύξηση της πελατειακής του βάσης στα 15 εκατ. έως το τέλος του 2009.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα