Πρόστιμο 120.000 ευρώ στη Sato

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2007 13:10

Πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 9δ, του Ν. 2251/94 «Προστασία των καταναλωτών» επιβλήθηκε στην εταιρεία Sato με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεωργίου Βλάχου και του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή Γιάννη Οικονόμου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά από πλήθος επώνυμων καταγγελιών καταναλωτών που προσέφυγαν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και αφορούσαν στην αθέτηση των χρόνων παράδοσης παραγγελθέντων επίπλων από την SATO-ENTOΣ, διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία SATO A.E. προκειμένου να προωθήσει την πώληση των προϊόντων της, κατ’ εξακολούθηση παραβίαζε τους χρόνους παράδοσης των παραγγελθέντων επίπλων και απέκρυπτε τον πραγματικό χρόνο παράδοσής τους, ο οποίος πολλές φορές ανέρχονταν και μέχρι 4-5 μήνες.

Μετά την διαπίστωση αυτή και αφού προηγουμένως ζητήθηκε η άποψη της εταιρείας SATO A.E., η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή προχώρησε στην επιβολή του παραπάνω προστίμου στην εν λόγω εταιρεία, καταλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΑΤΟΚ



Σχολιασμένα