Euromedica: Αύξηση κέντρων πρωτοβάθμιας υγείας

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2007 18:10

Στην εξαγορά του 49% των μετοχών της «Ιωνία ιδιωτικό πολυϊατρείο Ιατρική Α.Ε.», η οποία λειτουργεί διαγνωστικό εργαστήριο (απεικονίσεων, βιοπαθολογίας κ.λπ.) στην Ελευσίνα, έναντι ποσού 4.295.000 ευρώ προέβη η Euromedica.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η «Ιωνία Ιδιωτικό Πολυϊατρείο Ιατρική Α.Ε.» έχει επίσης τον έλεγχο της εταιρίας «Ιατρική Μεγάρων Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Α.Ε.», η οποία λειτουργεί Διαγνωστικό Εργαστήριο (απεικονίσεων βιοπαθολογίας κ.λπ.) στα Μέγαρα. Παράλληλα, η Euromedica, προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 49% της «Ιωνία Νεφρολογική Α.Ε.», έναντι 204.000 ευρώ και στην απόκτηση ακινήτου 772 τ.μ. στη Μαγούλα Αττικής, έναντι 100.000 ευρώ, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της παραπάνω εταιρίας για τη λειτουργία Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης δυναμικότητας 30 θέσεων εντός του 2009.

Μετά τις παραπάνω εξαγορές, η Euromedica ανεβάζει τον αριθμό του πανελλαδικού δικτύου της πρωτοβάθμιας υγείας σε 34 κέντρα, 16 από τα οποία βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής (δύο εκ των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα τη λειτουργία τους), πέντε στη Θεσσαλονίκη -εκτός του εργαστηρίου Ευρωγενετική, δύο στην Κρήτη, τρία στο Βόλο και από ένα σε Λάρισα, Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα και Κόρινθο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα