Συνεχίζεται η άνοδος στο Χ.Α.

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2007 10:57

ΑΝΟΔΙΚΑ κινείται και σήμερα ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου, ο οποίος αυτή την ώρα (10:47) βρίσκεται στις 5.342,5 μονάδες αυξημένος κατά 0,61%.

Ο τζίρος ανέρχεται σε 44,2 εκατομμύρια ευρώ.

«Σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να συνεχίσουν να κινούνται υψηλότερα, μετά το θετικό κλείσιμο στις ΗΠΑ, ενώ αναμένουμε ανάλογο άνοιγμα και για την εγχώρια αγορά», αναφέρει η Proton Bank στο πρωινό της σχόλιο.

Ανοδικά κινείται και η πλειονότητα των μετοχών. Αναλυτικά, 79 τίτλοι ενισχύονται, 29 καταγράφουν απώλειες και 43 παραμένουν σταθεροί.

Σημαντική άνοδο κατά 2,23% σημειώνει η μετοχή της Coca-Cola 3E, ενώ ο ΟΠΑΠ, η ATEBank και η Βιοχάλκο καταγράφουν κέρδη πάνω από 1%.

Η μετοχή των ΕΛΠΕ υποχωρεί οριακά κατά 0,18%. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, η εν λόγω εταιρεία θα ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο.

Σύμφωνα με το μέσο όρο των προβλέψεων εννέα αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters, τα καθαρά κέρδη των ΕΛΠΕ αναμένεται να μειωθούν 5% στα 208,7 εκατ. ευρώ τους πρώτους εννέα μήνες έναντι 220 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα πέρυσι, καθώς οι ήπιες καιρικές συνθήκες και τα χαμηλότερα περιθώρια διύλισης έπληξαν την κερδοφορία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα