ΟΤΕ: Εξετάζει εξαγορά μειοψηφικών μεριδίων της Cosmote

Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2007 11:54
UPD:12:09

Η εξαγορά από την ΟΤΕ Α.Ε. των μειοψηφικών μεριδίων της Cosmote και η χρηματοδότηση της εξαγοράς συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων στην ημερήσια διάταξη του σημερινού διοικητού συμβουλίου της πρώτης. Αυτό αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του ΟΤΕ σε απαντητική της επιστολή προς το δ.σ. του Χ.Α., το οποίο αποφάσισε νωρίτερα την αναστολή διαπραγμάτευσης μετοχών τόσο της Cosmote όσο και του ΟΤΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/11/09/1436571.htm .

Στη σημερινή ατζέντα του δ.σ. του ΟΤΕ περιλαμβάνεται επίσης η επικύρωση των πρακτικών της 2793/1-11-2007 συνεδρίασης καθώς και η σύνταξη του νέου καταστατικού της εταιρείας σε ολόκληρο κείμενο, σύμφωνα με την περί τροποποιήσεώς του απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της 8ης-11-2007.

Ο ΟΤΕ επισημαίνει επίσης στην ανακοίνωσή του ότι «συμμορφώνεται πάντοτε πλήρως με το σύνολο των διατάξεων της κεφαλαιαγοράς και της χρηματιστηριακής νομοθεσίας και στα πλαίσια αυτά προβαίνει στις απαραίτητες ανακοινώσεις, όταν και εφόσον αυτό απαιτείται».

Όπως αναφέρει η «Ν» σε σημερινό της δημοσίευμα http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/11/09/1436395.htm , η διοίκηση του ΟΤΕ απέφυγε χθες να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα επί της ουσίας των θεμάτων, αλλά και στις πληροφορίες - φημολογία περί επικείμενης έναρξης της διαδικασίας εξαγοράς της μειοψηφίας της Cosmote.

Όπως έχει γράψει και χθες η «Ν» από προχθές υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση εκτός και εντός του Οργανισμού που αφορά τη θυγατρική του και τις σημαντικές αποφάσεις γι' αυτήν.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα