Παρουσίαση της Unisystems στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2001 17:42

Στα 20,9 δισ. δρχ. διαμορφώθηκε το 2000 ο κύκλος εργασιών της εισηγμένης εταιρείας Πληροφορικής Unisystems σημειώνοντας άνοδο κατά 68,6% σε σχέση με το 1999. Τα προ φόρων κέρδη της εταιρείας ενισχύθηκαν κατά 95% και έφθασαν τα 7,8 δισ. δρχ. από τέσσερα δισ. δρχ. το 1999.

Τα παραπάνω στοιχεία παρέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Δότσης κατά τη διάρκεια παρουσίασης των δραστηριοτήτων της Unisystems που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Ο κ. Δότσης αναφέρθηκε στη δυνατότητα ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς πληροφορικής, στη σημασία του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, καθώς και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που φιλοδοξεί να διαδραματίσει η Unisystems στις εξελίξεις αυτές.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δημιουργία υπερσύγχρονου κέντρου δεδομένων (Datacenter) προϋπολογισμού ενός δισ. δρχ., στην ανανέωση του υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμού, στην αύξηση του επιστημονικού δυναμικού της εταιρείας, στην κτιριακή επέκταση της, καθώς και στις στρατηγικής σημασίας συνέργιες με τις εταιρείες Unisys Corp., EMC, H.P., SAP, Microsoft, IBM, Reuters κλπ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα