H Αxon Airlines ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη λειτουργία της

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2001 17:45
UPD:21:55

Η Αxon Airlines, μέλος του oμίλου επιχειρήσεων Αxon Συμμετοχών, ανακοίνωσε πριν από λίγο με επιστολή της στο ΧΑΑ, τη διακοπή της λειτουργίας της.

Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας συνδέει την απόφασή αναστολής της λειτουργίας της με την κρίση στις αερομεταφορές. «Η διεθνής κρίση στις αερομεταφορές που πλήττει όλες τις εταιρείες του χώρου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιδεινώνεται ραγδαία, οι ζημιές αυξάνονται εντυπωσιακά και ο ορίζοντας ανάκαμψης δεν είναι ορατός στο προσεχές μέλλον».

Το δ.σ. της Axon Airlines αναφερόμενο στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, από την οποία και αποχωρεί αναγκαστικά «ευχαριστεί όλους τους παράγοντες, συμβούλους, πρόσωπα και φορείς, κρατικούς και μη που συμμετείχαν» και εύχεται «να οδηγηθεί στην ευνοϊκότερη λύση προς όφελος της ίδιας της εταιρείας, των εργαζομένων της και των Ελλήνων φορολογούμενων».

Η Axon δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας της. «Εάν και εφόσον οι διεθνείς και εγχώριες συνθήκες στις αερομεταφορές μεταβληθούν, η Αxon Airlines θα επανεξετάσει την πιθανότητα επαναλειτουργίας της».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα