Coca-Cola 3E: Koινοπραξία με illycaffe και Coca-Cola Company

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2007 11:07

Tην υπογραφή προσύμφωνου με τη The Coca-Cola Company για την ανάπτυξη τριμερούς κοινοπραξίας με την illycaffè SpA ανακοίνωσε σήμερα η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον).

Η κοινοπραξία θα αφορά στην παραγωγή, εμπορία, πώληση και διανομή ενός υψηλής ποιότητας έτοιμου προς κατανάλωση καφέ στις χώρες, όπου δραστηριοποιείται η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί τη συνέχεια της προτεινόμενης κοινοπραξίας, που ανακοίνωσε η The Coca-Cola Company με την illycaffè σε παγκόσμιο επίπεδο τον Οκτώβριο του 2007.

Οι διαπραγματεύσεις αναφορικά με το πλαίσιο της κοινοπραξίας, η οποία τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν έως τις αρχές του 2008.

Σε σχόλιό του, ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανέφερε τα εξής: «Τα έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα καφέ αντιπροσωπεύουν μια μικρή, αλλά σημαντική σε ρυθμούς ανάπτυξης και υψηλή σε αξία κατηγορία στις περισσότερες από τις αγορές, όπου δραστηριοποιούμαστε. Η ανάπτυξη αυτής της κοινοπραξίας συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του Συστήματος της Coca-Cola όσον αφορά στο marketing, στην εξυπηρέτηση πελατών και στα συστήματα διανομής με το ισχυρό εμπορικό σήμα προϊόντων καφέ illy.

»Επιπλέον, η κοινοπραξία διευρύνει περαιτέρω τη σημαντική ποικιλία των ισχυρών σημάτων, που διαθέτουμε και μας επιτρέπει να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες ανάπτυξης, που προσφέρει, με δύο εξαιρετικά σημαντικούς συνεργάτες, των οποίων το όραμα ταυτίζεται με αυτό της Coca-Cola Τρία Έψιλον».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα