Eπιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε δύο δημόσιες προτάσεις και δύο διαγραφές

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 18:10
UPD:18:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Πράσινο φως στο πληροφοριακό δελτίο σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Andromeda Seafood προς τους μετόχους της Νηρεύς και και της Σελόντα, καθώς και σ’ αυτό της Αντκάρ για την Καράτζης και διαγραφή των μετοχών της FG Europe και της Ελτράκ ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 873η/12.3.2020 συνεδρίασή αποφάσισε την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρείας Andromeda Seafood Sociedad Limitada προς τους μετόχους της εταιρείας Nηρεύς καθώς και προς τους μετόχους της εταιρείας Ιχθυοτροφεία Σελόντα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3461/2006.

Η διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε επίσης το πληροφοριακό δελτίο σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρείας Αντκάρ προς τους μετόχους της εταιρείας Καράτζη, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3461/2006.

Επίσης αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών της F.G. Europe και της Ναυτιλιακής Εταιρείας ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 5 του ν. 3371/2005, κατόπιν αιτήματος των δύο εταιρειών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα