Πιστοποιητικά για Υγεία και Ασφάλεια Εργασίας στη DHL Express

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 12:17
UPD:12:19

Διαπιστευμένα πιστοποιητικά ISO 45001:2018 για την Υγεία και Ασφάλεια της Εργασίας και  ISO 39001:2012 για την Οδική Ασφάλεια απένειμε η TUV Hellas (TUV Nord) στην εταιρεία ταχυμεταφορών DHL Express Hellas ΑΕ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσω της Πιστοποίησης των Συστημάτων που εφαρμόζει, η DHL Express αποδεικνύει την πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων της. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, γεγονός που επιβεβαιώνει η πρώτη θέση που κατέχει στην προτίμηση όσον αφορά τη μεταφορά εγγράφων και δεμάτων.

Σημειώνεται ότι τόσο το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας, όσο και της Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η  DHL Express Hellas AE, εστιάζουν κυρίως στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των επαγγελματικών κινδύνων στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας στο σύνολο των εγκαταστάσεων της ανά την Ελλάδα, κατά την διαλογή των φακέλων και των δεμάτων, και κατά τη διανομή τους πανελλαδικά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα