Naftemporiki.gr: Κόντρα στον «ιό» της παραπληροφόρησης

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 11:13
UPD:12:50

To τελευταίο διάστημα δύο μεγάλα θέματα απασχολούν την κοινή γνώμη: η μάχη (παγκόσμια και εγχώρια) κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού και οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό σε συνάρτηση και με τις τουρκικές προκλήσεις. Και στα δύο θέματα το naftemporiki.gr επιλέγει την ψύχραιμη, έγκυρη μετάδοση των ειδήσεων στη βάση επίσημων δεδομένων, έρευνας, διασταυρωμένων πληροφοριών.

Προσφέρει γρήγορη, άμεση, αλλά όχι βιαστική ενημέρωση. Λέει «όχι» στο ανεύθυνο και συχνά επικίνδυνο παιχνίδι διαρροών, ανυπόστατων φημών, διασποράς fake news. Επιμένει στην καταγραφή της πραγματικότητας και την ανάλυσή της. Και εσείς το επιβραβεύετε. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics στο 15νθημερο από τις 24 Φεβρουαρίου έως και τις 9 Μαρτίου- το διάστημα στο οποίο έχουν κορυφωθεί οι εξελίξεις στα δύο αυτά μέτωπα- το naftemporiki.gr είχε 1.027.293 μοναδικούς χρήστες. Πρόκειται για αύξηση 20,9% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο 15νθημερο και 36,4% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα. Οι προβολές σελίδας έφτασαν τις 13.923.592 (αύξηση 41,4% σε ετήσια βάση) και η μέση διάρκεια σύνδεσης των χρηστών ήταν πάνω από 13 λεπτά (00:13:19).

H ανταπόκρισή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, που βαδίζουμε εδώ και 24 χρόνια: αυτό της υπεύθυνης ενημέρωσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα