Μοτοδυναμική: 15,6% πάνω τα κέρδη του ομίλου στο εννεάμηνο

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007 12:23
UPD:12:35

Στα 72,3 εκατ. ευρώ ανήλθε, σε επίπεδο Ομίλου, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Μοτοδυναμική κατά το εννεάμηνο του 2007, αυξημένος κατά 6,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2006.

Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε πέντε εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 6,7% σε σχέση με το περυσινό εννεάμηνο, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας παρουσίασαν αύξηση 15,6% και ανήλθαν σε 3,1 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο μητρικής, ο κύκλος εργασιών παρουσίασε αύξηση 5,7%, ανερχόμενος στο εννεάμηνο του 2007 σε 70,5 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 4,7 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 5,4% σε σχέση με το περυσινό εννεάμηνο. Τα κέρδη μετά από φόρους έμειναν σταθερά σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο, ανερχόμενα σε 3 εκατ. ευρώ.

Όπως σημειώνει η Μοτοδυναμική, «παρά τον εντεινόμενο ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά δικύκλων, η εταιρεία κατάφερε να διατηρήσει το μικτό περιθώριο κέρδους στα ίδια επίπεδα με πέρυσι».

Οι θυγατρικές της εταιρείας στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία σημείωσαν συνολική αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 72%. Αντίστοιχα οι θυγατρικές εσωτερικού αύξησαν τον κύκλο εργασιών τους κατά 19%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΟΤΟ



Σχολιασμένα