BriQ: Αγόρασε και το «Mr & Mrs White Corfu» με 3 εκατ. ευρώ

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 18:53
UPD:19:17
mrandmrswhitecorfu.com//Christos Drazos photographer

Σε εκτέλεση σχετικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου, η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ολοκλήρωσε την αγορά του τουριστικού καταλύματος «Mr & Mrs White Corfu».

Το «Mr & Mrs White Corfu» βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κέρκυρας, στην περιοχή της Αχαράβης, πολύ κοντά στην ομώνυμη παραλία. Αποτελείται από 38 επιπλωμένα δωμάτια και σουίτες, συνολικής επιφάνειας 1.237 τ.μ., κι ανακαινίσθηκε πλήρως το 2018. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα και jacuzzi εμβαδού 157 τ.μ. και είναι κτισμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 13.876 τ.μ.

Το συμφωνηθέν συνολικό τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού ανέρχεται σε 3 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία υπέγραψε μισθωτήριο για το εν λόγω ακίνητο με τη Hotel Keys Μ.Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain Α.Ε., επεκτείνοντας τη συνεργασία της με την καταξιωμένη στον χώρο εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

MRANDMRSWHITECORFU.COM//CHRISTOS DRAZOS PHOTOGRAPHER

Η εν λόγω επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, τα οποία ήταν συνολικού ποσού 48,4 εκατ. ευρώ, εξαιρουμένων των εξόδων της αύξησης, εκ των οποίων έχει ήδη επενδυθεί συνολικό ποσό 16,8 εκατ. ευρώ για την αγορά οκτώ ακινήτων.

H Άννα Αποστολίδου, διευθύνουσα σύμβουλος της BriQ Properties, δήλωσε σχετικά ότι μετά την επένδυση στα «Mr & Mrs White Paros» και «Mr & Mrs White Tinos», η εταιρεία ολοκληρώνει την αγορά του τρίτου τουριστικού ακινήτου της πετυχημένης αλυσίδας, το «Mr & Mrs White Corfu», συνεχίζοντας έτσι δυναμικά την υλοποίηση της επενδυτικής της πολιτικής, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τουριστικά ακίνητα σε δημοφιλείς κι ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα