NN Hellas: Διακρίθηκε ως Top Employer

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 17:33
UPD:17:52

Τον τίτλο του Top Employer από το «Top Employers Institute», τον διεθνή ανεξάρτητο οργανισμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού, απέσπασε και φέτος η NN Hellas.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, η βράβευση αυτή επισφραγίζει τις προσπάθειές της και την καθιστά για δεύτερη φορά τη μοναδική ασφαλιστική στην Ελλάδα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση.

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου, πρόεδρος και διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, δήλωσε σχετικά: «Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην ΝΝ Hellas είναι ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας και η κουλτούρα μας. Λειτουργούμε αξιοκρατικά και ομαδικά, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι "Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε"».

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που και φέτος διακριθήκαμε ως Top Employer. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, ενδυναμώνοντας περαιτέρω εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αισθητή την παρουσία μας στην ελληνική αγορά» πρόσθεσε η Λώρα Αναστασοπούλου, γενική διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

Παράλληλα με τη NN Hellas, την πιστοποίηση έλαβε και ο Όμιλος ΝΝ για ακόμη 10 χώρες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα