Αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της TOUSA στο NYSE

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2007 10:54

Την αναστολή διαπραγμάτευσης της κοινής μετοχής της TOUSA και των λοιπών χρεογράφων της από σήμερα, 19 Νοεμβρίου 2007, αποφάσισε το NYSE, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τεχνική Ολυμπιακή.

Η απόφαση ελήφθη λόγω του γεγονότος ότι η TOUSA είχε ειδοποιηθεί πρωτύτερα από τη NYSE Regulation ότι είχε πέσει κάτω από τα όρια των ελάχιστων απαιτήσεων διαπραγμάτευσης του NYSE σε μια μέση τιμή κλεισίματος μικρότερη από ένα δολάριο για μια συνεχόμενη περίοδο διαπραγμάτευσης 30 ημερών.

Επιπλέον, η NYSE Regulation έλαβε υπόψη της το «ασυνήθιστα χαμηλό» επίπεδο διαπραγμάτευσης της κοινής μετοχής, η οποία έκλεισε στις 15 Νοεμβρίου 2007 στα 0,12 δολάρια, με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίησή της να φτάσει στα 7,2 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Τεχνική Ολυμπιακή, το NYSE παρατήρησε επίσης ότι η εταιρεία έχει πέσει κάτω από τα όρια των ελάχιστων απαιτήσεων διαπραγμάτευσης για μια κατά μέσο όρο κεφαλαιοποίηση λιγότερη από 75 εκατομμύρια δολάρια για μια συνεχόμενη περίοδο διαπραγμάτευσης 30 ημερών καθώς και τα ίδια κεφάλαια των μετόχων ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, βάσει των πρόσφατα ανακοινωθέντων αποτελεσμάτων της για το τρίμηνο που τελείωσε στις 30 Σεπτεμβρίου 2007.

Βάσει των κανονισμών του NYSE, η εταιρεία σκοπεύει να ασκήσει έφεση στην απόφαση της NYSE Regulation για την έξοδό της από το Χρηματιστήριο, ζητώντας την επανεξέταση της απόφασης από μία επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου της NYSE Regulation.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΥΜΠ



Σχολιασμένα