Γυάλινη φιάλη και ανθρακούχο νερό από το «ΘΕΟΝΗ» φυσικό μεταλλικό νερό

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 17:23
UPD:17:34

Τη γυάλινη φιάλη και το ανθρακούχο νερό, που κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 1.000 ml και 330 ml, παρουσίασε στην έκθεση Horeca το «ΘΕΟΝΗ» φυσικό μεταλλικό νερό, το μοναδικό νερό με 20 διεθνή βραβεία ποιότητας.

Με βάση το επενδυτικό πλάνο που είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο του 2019, το «ΘΕΟΝΗ» προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση της 4ης γραμμής παραγωγής, η οποία αφορά τη γυάλινη συσκευασία, μία επένδυση με εκτιμώμενο κόστος 4 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Δημήτρη Τσέλιο.

Οι πρώτες γυάλινες φιάλες θα διατεθούν στην αγορά τον Μάρτιο. Το νερό «ΘΕΟΝΗ» διακρίνεται για το pH του με τιμή 8. Το pH μπορεί να λάβει τιμές από 0 έως 14 και είναι ο δείκτης οξύτητας του νερού. Η τιμή 8 το καθιστά ένα αλκαλικό νερό, που σημαίνει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Η σχετικά χαμηλή του σκληρότητα (109mg/L) και η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο (1,2 mg/L), από τις χαμηλότερες καταγεγραμμένες στην αγορά, συνεισφέρουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Η παρουσία Ασβεστίου (47.7mg/L) είναι σε ικανές συγκεντρώσεις, ώστε να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση του σκελετού και των δοντιών, ενώ μπορεί να βελτιώσει και την καρδιακή λειτουργία. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νιτρικά (1,5 mg/L) και Νιτρώδη (<0,05 mg/L), τέλος, είναι, σύμφωνα με τη εταιρεία, πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους ευαίσθητους οργανισμούς και ειδικά τα παιδιά.

Το «ΘΕΟΝΗ» είναι το μοναδικό ελληνικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Γκούρα), σε υψόμετρο 1.100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά χαρακτηριστικά του.

Το 2016, στον διαγωνισμό Berkeley  Springs, το «ΘΕΟΝΗ» κέρδισε το βραβείο «Best Bottled Water 2016» ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο και το βραβείο «Package Design Award» για τη συσκευασία του.

Μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει επτά βραβεία από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης ITI (International Taste Institute). Συγκεκριμένα, απέσπασε το «Three Golden Star Award» επί έξι συναπτά έτη 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 στον ευρέως αναγνωρισμένο διαγωνισμό του Οργανισμού που βραβεύει τρόφιμα και ποτά υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Το 2016 έλαβε ταυτόχρονα και το «Special Crystal Taste Award».

Επιπλέον, το «ΘΕΟΝΗ» λαμβάνει και το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας από τον Οργανισμό Monde Selection κάθε χρόνο από το 2015 έως σήμερα. To 2017 του απονεμήθηκε επίσης η ανώτερη διάκριση «International High-Quality Trophy» για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, φθάνοντας συνολικά τα έξι βραβεία ποιότητας απο τον εν λόγω οργανισμό.

Για τέσσερα συνεχόμενα έτη, 2016, 2017, 2018, 2019, το «ΘΕΟΝΗ» απέσπασε το χρυσό βραβείο «DLG Gold Award». Ο Διαγωνισμός Ποιότητας DLG διεξάγεται ετησίως στη Φρανκφούρτη και βραβεύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας μετά από αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές σε προηγμένα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Τέλος, το 2019 κατέκτησε και το Χρυσό Βραβείο στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό AVPA «Gourmet Waters» στην κατηγορία «Balanced Still Waters».

Η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισήλθε στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το φυσικό μεταλλικό νερό «ΘΕΟΝΗ», το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι Καρδίτσας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα