Starbucks στη Βουλγαρία μέσω Μαρινόπουλου

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007 09:37

Η γνωστή αλυσίδα καφέ Starbucks σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί και στη Βουλγαρία ξεκινώντας τη λειτουργία των πρώτων καταστημάτων της το 2008.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα βουλγαρικής εφημερίδας, το οποίο επικαλείται αγγελίες της εταιρείας για την εξεύρεση προσωπικού αλλά και πηγές της εταιρείας DB Interconsult που έχει αναλάβει την συμβουλευτική υποστήριξη της Starbucks στη Βουλγαρία.

Η Starbucks θα εμπλακεί στην αγορά της Βουλγαρίας μέσω της ελληνικής εταιρείας Μαρινόπουλος, η οποία «έφερε» στη χώρα και τη γαλλική εμπορική αλυσίδα Carrefour. Η είσοδος της Starbucks στην αγορά αλυσίδων καφέ της Βουλγαρίας θα εντείνει σε μεγάλο βαθμό τον ανταγωνισμό, υποστηρίζει το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως προς το παρόν στην εγχώρια αγορά δραστηριοποιούνται περίπου 10 τέτοιες αλυσίδες εγχώριας και ξένης προέλευσης.

Τα πρώτα καταστήματα της Starbucks στη χώρα προβλέπεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στα μέσα του 2008 ανακοίνωσε η DB Interconsult. Προς το παρόν η εταιρεία επικεντρώνει την προσοχή της στη Σόφια αλλά εξετάζει και τις δυνατότητες λειτουργίας σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα