Χ.Α.: Αλλαγές στη σύνθεση δεικτών

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007 18:50

Συνέπεια των τελευταίων μεταβολών στο ποσοστό ευρείας διασποράς των μετοχών της εταιρίας «COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚ/ΝΙΕΣ» και σύμφωνα με τους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης & Υπολογισμού των Δεικτών FTSE/Χ.Α., (παρ. 4.4.) προβλέπεται η αφαίρεση των μετοχών της παραπάνω εταιρείας από την σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. στους οποίους συμμετέχει.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές:

• FTSE/X.A. 20

Οι μετοχές της εταιρείας «COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚ/ΝΙΕΣ» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧ/ΩΝ» - πρώτη επιλαχούσα μετοχή της Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης - με στάθμιση 75%.

• FTSE/X.A. MidCap 40

Οι μετοχές της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧ/ΩΝ» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε.» με στάθμιση 75%.

• FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές της εταιρείας «COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚ/ΝΙΕΣ» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη.

• FTSE/Χ.Α. Τηλεπικοινωνίες

Οι μετοχές της εταιρείας «COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚ/ΝΙΕΣ» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

• FTSE/Χ.Α. International

Οι μετοχές της εταιρείας «COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚ/ΝΙΕΣ» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2007.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα