Μινωικές: Στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς από σήμερα το «Κύδων Παλάς»

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 14:13
UPD:14:16

Τα δρομολόγιά του στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς-Χανιά, με ώρα αναχώρησης από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 κι από το λιμάνι της Σούδας στις 23:59, ξεκινά από σήμερα το Cruise Ferry «Κύδων Παλάς», το αφιερωμένο στην πόλη των Χανίων πλοίο των Μινωικών Γραμμών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για πλοίο οικολογικό, «το νεώτερο, ταχύτερο, πολυτελέστερο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο της γραμμής των Χανίων, που θα προσφέρει υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό, καθώς επίσης ποιοτική μεταφορά για οχήματα και εμπορεύματα».

Το Cruise Ferry «Κύδων Παλάς», αξίας 75 εκατ. ευρώ και ηλικίας 19 ετών, μπορεί να φιλοξενήσει 2.500 επιβάτες το καλοκαίρι / 2.448 επιβάτες τον χειμώνα, 758 κλίνες και 700 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 113 φορτηγά και 100 Ι.Χ.. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Διαθέτει πολυτελές ξενοδοχειακό εξοπλισμό (μοντέρνες καμπίνες, self-service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό κι εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ κλπ) και υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας, μέσω των πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο), στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.minoan.gr.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα