Ασφαλιστικό: Την Τετάρτη ο Γ΄ κύκλος του διαλόγου

Επιστολές Β. Μαγγίνα στους κοινωνικούς εταίρους
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2007 16:03

Την Τετάρτη συνεχίζεται ο διάλογος για το Ασφαλιστικό (Γ' κύκλος), όπως προκύπτει από την επιστολή-πρόσκληση του υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα στους κοινωνικούς εταίρους.

Επί τάπητος στη νέα συνάντηση στη Βουλή θα τεθούν τα ζητήματα του εκσυγχρονισμού του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, της προαιρετικής, με κίνητρα, παραμονής στην εργασία, της θωράκισης του συστήματος απονομής αναπηρικών συντάξεων και της ενίσχυσης χαμηλών και μεσαίων συντάξεων καθώς και της μητρότητας.

Ακολουθεί το κείμενο της κοινής επιστολής του κ. Μαγγίνα σε ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ και ΟΚΕ:

Στο πλαίσιο του διαλόγου για το Ασφαλιστικό, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι οι εκπρόσωποι των Κοινωνικών Εταίρων, πρόκειται να προσέλθουν στη Βουλή για την ανταλλαγή απόψεων επί των θεμάτων του Γ΄ Κύκλου, σε κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 10:30.

Σας υπενθυμίζω ότι στον Γ΄ Κύκλο, με κοινή συμφωνία, εντάχθηκαν τα θέματα του εκσυγχρονισμού του θεσμού των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, της Προαιρετικής, με κίνητρα, παραμονής στην εργασία, της Θωράκισης του συστήματος απονομής Αναπηρικών Συντάξεων και της ενίσχυσης Χαμηλών και Μεσαίων Συντάξεων καθώς και της Μητρότητας.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Ν. Μαγγίνας



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα