XAA: Αποφάσεις

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2001 19:12

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εταιριών για την εισαγωγή των μετοχών τους προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

I. «ARROW AEEX› για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

II. «ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ AEEX› για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

III. «Π&Κ AEEX› για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

Το ΔΣ του ΧΑΑ ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εισηγμένης εταιρίας:

«ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK A.E.› για την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

- Η εταιρία «ARROW AEEX› θα διαθέσει 11.550.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές ως εξής: 11.000.000 με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και 550.000 με ιδιωτική τοποθέτηση.

- Η εταιρία «ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ AEEX› θα διαθέσει 565.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό.

- Η εταιρία «Π&Κ AEEX› θα διαθέσει 1.500.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό.

- Η εταιρία «ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK A.E.› προβαίνει σε Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου εκδίδοντας 546.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές μετά από άσκηση δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) υπέρ των εργαζομένων της και των μελών του Δ.Σ.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. επανέγκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

«MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ› για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Τέλος, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε:

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση, στην Παράλληλη Αγορά, των 5.750.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «FITCO Βιομηχανία Επεξεργασίας Μετάλλων ΑΕ›.

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση, στην Παράλληλη Αγορά, των 5.940.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ›.

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.821.000 νέων κοινών ανώνυμων μετοχών που προέκυψαν από Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας «ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕ›.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ
  • ΓΔ



Σχολιασμένα