FF: Στην ατζέντα της γενικής συνέλευσης το αίτημα Κουτσολιούτσου για νέο ΔΣ 

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 20:39
UPD:20:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Δεκτό έκανε το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie το αίτημα του βασικού μετόχου, Δημήτρη Κουτσολιούτσου, για ένταξη στην ατζέντα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 20ης Φεβρουαρίου θέματος εκλογής νέου Δ.Σ.

Ειδικότερα, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της το επενδυτικό κοινό η εταιρεία, σε συνέχεια επιστολής (στις 4.2.2020) του μετόχου της εταιρείας Δημητρίου Κουτσολιούτσου και του συνοδευτικού αυτής σχεδίου απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, η οποία εστάλη ηλεκτρονικώς προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Κουτσολιούτσος αιτείται την προσθήκη θέματος στην ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 20ης Φεβρουαρίου 2020.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, αποφάσισε ομόφωνα, να εγγράψει στην ημερήσια διάταξη της συνέλευσης το θέμα που πρότεινε ο κ. Κουτσολιούτσος, ήτοι «Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 και εκλογή Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017» και να προβεί σε όλες τις κατά τον Νόμο απαιτούμενες ενέργειες».

Υπενθυμίζεται πως, την Τετάρτη, υπέβαλε την παραίτησή του ο Νικόλαος Κανελλόπουλος από το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie.

Όπως είχε επισημανθεί ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος φαίνεται να θέλει να προωθήσει «δικούς του» ανθρώπους στο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie εν όψει της γενικής συνέλευσης της 20ής Φεβρουαρίου.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα