ΟΠΑΠ: Συμφωνία για άδειες λογισμικού αξίας 58,5 εκατ. ευρώ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 07:02

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα αγοράσει τρεις άδειες χρήσης λογισμικού έναντι 58,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο προηγούμενης συμφωνίας του με την Intralot για την αναβάθμιση του τεχνολογικού του εξοπλισμού.

Ο ΟΠΑΠ συμφώνησε με τον ελληνικό προμηθευτή συστημάτων τυχερών παιχνιδιών τον Αύγουστο να αναβαθμίσει το λογισμικό και τον εξοπλισμό του στο πλαίσιο 3ετούς συμφωνίας, που προβλέπει επίσης υποστηρικτικές υπηρεσίες και τον εμπλουτισμό του παιχνιδιού αθλητικού στοιχηματισμού Στοίχημα με νέες δυνατότητες στοιχηματισμού.

Οι άδειες αφορούν την χρήση του λογισμικού παιχνιδιών του κεντρικού συστήματος και του συνόλου των τερματικών μηχανών των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, καθώς και του λογισμικού εφαρμογών για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως πληρωμή λογαριασμών τρίτων και πώληση εισιτηρίων, μέχρι τα τέλη του 2016.

"Το συνολικό τίμημα για τα παραπάνω ανέρχεται στο ποσό των 58.250.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και θα καταβληθεί σε 11 ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις, με την καταβολή της πρώτης δόσης εντός 10 ημερών από σήμερα", ανέφερε ο ΟΠΑΠ σε ανακοίνωσή του στο Χρηματιστήριο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα