Virtus: Μετά τα πολυκαταστήματα μπαίνει στην αγορά premium ποτών

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 20:51
UPD:20:56

Σε νέα επένδυση, αυτή τη φορά στον τομέα των premium αναψυκτικών προχώρησε η Virtus International Partners, διαχειρίστρια του Virtus South European Fund, το οποίο πρόσφατα απέκτησε θέση στο μετοχικό κεφάλαιο της Αττικά Πολυκαταστήματα αλλά και την επένδυση στην ASTIR Vitogiannis Α.Ε. το 2017.

Απέκτησε το 51% της εταιρείας ESM Effervescent Sodas Management Ltd., μητρική της Three Cents Limited (UK), εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των «Premium Mixers & Tonics», έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους διεθνώς.

Η Three Cents (www.threecents.co.uk) ιδρύθηκε το 2014 από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στην αγορά των premium προϊόντων, τον Βασίλη Καλαντζή, με σημαντική δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ποτών και τους Δημήτρη Νταφόπουλο, Γιώργο Μπάγκο και Γιώργο Τσιρίκο, επαγγελματίες bartenders.

Το Virtus South European Fund αποφάσισε να επενδύσει στην Three Cents γιατί πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός διεθνούς brand, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με τον Managing Partner της Virtus International Partners, Λάμπρο Παπακωνσταντίνου να σημειώνει ότι μετά από προσεκτική ανάλυση και μελέτη της αγοράς, η εταιρεία του αποφάσισε να επενδύσει στην ανάπτυξη της Three Cents.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα