Intracom: Διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα της Teledome

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007 10:00
UPD:10:02

Διευκρινήσεις σχετικά με την απόφασή της να μην προχωρήσει στην απόκτηση του υπολοίπου 61% της Teledome, http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/11/29/1445044.htm βάζοντας τέλος ουσιαστικά στη συγχώνευση της εταιρείας με τις Hellas on Line και Unibrain, δίνει σε σημερινή της ανακοίνωση η Intracom.

Όπως διευκρινίζει σε αυτή η εταιρεία, «τα ευρήματα του ολοκληρωθέντος Οικονομικού και Νομικού ελέγχου ανέδειξαν διαφορές που σύμφωνα με τους όρους της από 9 Αυγούστου 2007 συμφωνίας για την απόκτηση του υπολοίπου 61% των μετοχών της Teledome Α.Ε.Β.Ε. δικαιολογούσαν, αλλά και επέβαλαν την καταγγελία της συμφωνίας και την μη ολοκλήρωση της συναλλαγής προς προστασία των μετόχων μας».

Με δεδομένο ότι η Intracom Holdings ελέγχει πλήρως την Hellas on Line, συμμετέχει ήδη με ποσοστό 39% στην Teledome και ελέγχει κατά ποσοστό 30% τα δικαιώματα ψήφου της Unibrain, μέσω της, κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας, Intracom Services, η εξέλιξη αυτή σημαίνει και τη ματαίωση της τριπλής συγχώνευσης των ανωτέρω εταιρειών, επισημαίνει η Intracom, προσθέτοντας ότι «δεν προτίθεται πλέον να ψηφίσει στις γενικές συνελεύσεις των πιο πάνω εταιρειών υπέρ της εν λόγω συγχώνευσης».

«Σε κάθε περίπτωση στρατηγικός στόχος της INTRACOM HOLDINGS εξακολουθεί να είναι η δημιουργία ενός ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου στο χώρο της παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών», προστίθεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα