Απερρίφθη αίτημα της Καρφούρ Μαρινόπουλος για αναστολή απόφασης του Ν. Πειραιά

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2007 16:45

Απερρίφθη από τη Δικαιοσύνη αίτημα της εταιρείας Καρφούρ Μαρινόπουλος για αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης του νομάρχη Πειραιά σχετικά με τη σφράγιση του ορόφου υποκαταστήματος της αλυσίδας στην οδό Κανελλοπούλου, στο Νέο Φάληρο http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/11/28/1444672.htm .

Η εταιρεία προσέφυγε στο τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά ζητώντας να ανασταλεί η εκτέλεση της απόφασης του νομάρχη και να αποσφραγιστεί ο όροφος του σούπερ μάρκετ στο Νέο Φάληρο, ο οποίος όμως, όπως διαπίστωσαν ελεγκτές της Ν. Πειραιά, λειτουργούσε χωρίς άδεια.

«Τέτοιες δικαστικές αποφάσεις μάς δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, ερχόμενοι πολλές φορές σε σύγκρουση με όσα συμφέροντα δεν σέβονται τους Έλληνες καταναλωτές και την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία», δήλωσε ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, και πρόσθεσε:

«Ας καταλάβουν εκείνοι που θέλουν να λέγονται επιχειρηματίες αλλά δεν σέβονται τους καταναλωτές που τους τιμούν με την επιλογή τους ότι οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται και όσοι τους καταστρατηγούν θα μας βρίσκουν σταθερά απέναντι».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα