ΟΠΑΠ: Διευκρινίσεις σχετικά με τη σύμβαση με Intralot

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007 10:38

Σε διευκρινίσεις σχετικά με το Ιδιωτικό Συμφωνητικό του με την Intralot προέβη ο ΟΠΑΠ, σε σημερινή του ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνει σε αυτή, στις 27.11.2007 ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι η κοινοπραξία "Ιντραλότ Α.Ε.- Intralot International Ltd και Εταιρεία Στοιχημάτων Α.Ε.", κάνοντας χρήση σχετικού όρου του Ιδιωτικού Συμφωνητικού, άσκησε το δικαίωμα μεταβίβασης στον ΟΠΑΠ των αδειών χρήσης λογισμικού μέχρι 31.12.2016, έναντι 58,5 εκ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί, από κανένα από τα δύο μέρη, το δικαίωμα προαίρεσης της αγοράς του μηχανολογικού εξοπλισμού, διευκρινίζει ο ΟΠΑΠ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό περιέχει τους όρους για την παροχή από την κοινοπραξία υπηρεσιών συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και λειτουργίας για το σύνολο του εξοπλισμού (συμπεριλαμβανομένων 29.800 τερματικών μηχανών τριών διαφορετικών τύπων).

«Το κόστος αυτό δεν είναι δυνατόν να προσδιορισθεί στη παρούσα φάση, διότι εξαρτάται αφενός από τα χρονοδιαγράμματα διάθεσης του συνόλου των νέων τερματικών μηχανών στα πρακτορεία και απόσυρσης των παλαιού τύπου τερματικών μηχανών και αφετέρου από την απόφαση της ΟΠΑΠ Α.Ε. περί οριστικοποίησης της αναλογίας ανά τύπο τερματικών μηχανών» καταλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ
  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα