Δρομέας: Εξετάζει τη μεταφορά έδρας στο εξωτερικό

Σε μία τέτοια περίπτωση τα εργοστάσια θα παραμείνουν στην Ελλάδα
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 11:29
UPD:11:30

ΔΡΟΜΕΑΣ

Το ενδεχόμενο να μεταφέρει την έδρα της εταιρείας του εκτός Ελλάδος εάν δεν βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον εξετάζει ο διευθύνων σύμβουλος της Δρομέας, Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου.

Μιλώντας σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους ο κ. Παπαπαναγιώτου επανέλαβε τις θέσεις του για το μη φιλικό επιχειρηματικό κλίμα μιλώντας για ασφυκτικές συνθήκες για την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία και επισημαίνοντας ότι σε μία ξένη χώρα θα μπορούσε να βρει λιγότερη γραφειοκρατία, αλλά και χαμηλότερο κόστος δανεισμού. Το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο είναι δύο από τους πιθανούς προορισμούς.

Η απόφαση, όπως είπε, δεν είναι ειλημμένη, καθώς η εταιρεία θα περιμένει την υλοποίηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης για τη στήριξη του επιχειρείν. Ξεκαθάρισε δε πως σε μία τέτοια περιπτωση τα εργοστάσια στα οποία απασχολούνται 250 εργαζόμενοι θα παραμένουν στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση ύψους 15 εκατ. ευρώ με τον γερμανικό στρατό για την παραγωγή 60.000 ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων γραφείων. 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα