Accor: Ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα - Τρία brands και συνεργασία με Aegean

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 18:33
UPD:18:37

Η Accor, ηγέτιδα στον διεθνή ξενοδοχειακό κλάδο της ολιστικής φιλοξενίας (augmented hospitality), η οποία διαθέτει ήδη σημαντική παρουσία στην Ελλάδα με τρία από τα κορυφαία brands του portofolio της, επεκτείνει το ενδιαφέρον της για τη χώρα μέσω νέας στρατηγικής συνεργασίας με την AEGEAN Airlines.

Με περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία σε 110 χώρες και 39 brands, που καλύπτουν ένα εύρος από οικονομικές έως πολυτελείς επιλογές, ο γαλλικός ξενοδοχειακός όμιλος έχει εδραιώσει την παρουσία του στην Ελλάδα. Το 5* Sofitel Athens Airport, το 4* Novotel Athens Hotel, το καινούριο ibis Styles Athens Routes Hotel και το ibis Styles Heraklion Central Hotel στην Κρήτη, συμπεριλαμβάνονται ήδη στο portfolio της Accor στον εγχώριο ξενοδοχειακό χάρτη.

Την επιθυμία του ομίλου για περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών του με την Ελλάδα επιβεβαιώνει η επικείμενη άφιξη του Athens Capital Hotel - MGallery Collection, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2020 στο κέντρο της Αθήνας.

Συνεργασία με Aegean

Αναφορικά με τη σύμπραξη της Accor με την AEGEAN Airlines, η συνεργασία μεταξύ των προγραμμάτων ανταμοιβής, Le Club AccorHotels και Miles+Bonus, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη τους να απολαύσουν προνόμια που θα εμπλουτίσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Μέσω της νέας συνεργασίας, τα μέλη του Le Club AccorHotels (LCAH) που ξεπερνούν τα 57 εκατ. μπορούν να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης όταν πετούν με την AEGEAN Airlines ή τη θυγατρική της Olympic Air.

Η σύμπραξη της Accor με την AEGEAN Airlines αναβαθμίζει τα προνόμια των μελών του προγράμματος ανταμοιβής του διεθνούς ξενοδοχειακού Ομίλου μέσα από ένα δίκτυο 151 προορισμών, 31 εσωτερικού και 120 διεθνώς σε 44 χώρες που εξυπηρετούν οι AEGEAN Airlines και Olympic Air.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα