Ανάκληση μοτοσικλετών Ducati Hypermoto

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2007 14:07

Στην ανάκληση μοτοσικλετών Ducati Hypermoto 1100 &1100 (S) προχωρά η εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO, επίσημη αντιπροσωπεία μοτοσικλετών DUCATI στην Ελλάδα.

Η ανάκληση αφορά όλες τις μοτοσικλέτες με αριθμούς πλαισίου, από ZDMB100AA6B000003 μέχρι ZDMB100AA7B004152 (συνολικά 98 μοτοσικλέτες), στις οποίες υπάρχει περίπτωση να σπάσει η παραπάνω αναφερόμενη βάση. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να απωλεσθεί ο αριθμός κυκλοφορίας, καθώς και τα δύο οπίσθια φλας καθιστώντας την κυκλοφορία του οχήματος προβληματική.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO θα ενημερώσει το δίκτυο συνεργατών της, καθώς και τους ιδιοκτήτες των ανωτέρω μοτοσικλετών μέσω συστημένης επιστολής, για να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της DUCATI και να γίνει αντικατάσταση της μεταλλικής βάσης που συγκρατεί την πλαστική βάση του αριθμού κυκλοφορίας με μια καινούργια διαφορετικής σχεδίασης (και ως εκ τούτου αντοχής), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO στο τηλ. 210 5540640.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα