Creta Farms: Ματαιώθηκε η γενική συνέλευση

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 15:54
UPD:16:00
INTIME NEWS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ματαιώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες,  η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση της Creta Farms, της οποίας το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης αφορούσε στην έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης και τη παροχή εξουσιοδότησης στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Τσίρμπα Δημήτριο, για την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας εξυγίανσης και εκείνος εν συνεχεία να εξουσιοδοτήσει τους πληρεξούσιους δικηγόρους προκειμένου να προβούν στην κατάθεση της στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ματαίωση της γενικής συνέλευσης, αποδίδεται στο γεγονός ότι δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί το σχέδιο εξυγίανσης.

Συνεπώς, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την εισηγμένη στην οποία θα γνωστοποιηθεί η νέα ημερομηνία στην οποία θα μετατεθεί η γενική συνέλευση.

Σε κάθε περίπτωση οι πιστώτριες τράπεζες εκτιμάται ότι παραμένουν πλήρως ευθυγραμμισμένες στην προσπάθεια διάσωσης της αλλαντοβιομηχανίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τράπεζες εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην κατάθεση της συμφωνίας εξυγίανσης στο δικαστήριο για επικύρωση και μετά να την θέσουν προς έγκριση στους μετόχους της Creta Farms.  Δηλαδή να αξιοποιηθούν τα προβλεπόμενα του άρθρου 100 του πτωχευτικού κώδικα.  Οι εν λόγω εξελίξεις αναμένονται εντός Ιανουαρίου. 

Δ.Αλεξ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα