H Bαρκελώνη φιλοξένησε την ΑΜΒΡΟΣΙΑ

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 19:51
UPD:19:57

Την ΑΜΒΡΟΣΙΑ, την πρώτη έκθεση στην Ισπανία που αφορά αφορά αποκλειστικά γαστρονομικά προϊόντα από την  Ελλάδα και την Κύπρο φιλοξένησε η Βαρκελώνη. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου και κατάφερε να αποτελέσει την ομορφότερη βιτρίνα για την παρουσίαση παραδοσιακών και πρωτότυπων αγαθών από τις δύο χώρες. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε σε ένα μεγάλο πολυχώρο στην κεντρική συνοικία Sant Antoni στη Βαρκελώνη, προσφέροντας στο τοπικό κοινό μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει τα πιο γευστικά ελληνικά και κυπριακά είδη.

Διοργανωτής της ΑΜΒΡΟΣΙΑ ήταν η εταιρεία OKTANA-Casa de Cultura και η έκθεση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την AgoraGrecat. Στη γαστρονομική έκθεση συμμετείχαν παραγωγοί και  διανομείς τυριών, ποτών, μπαχαρικών, βιολογικών βότανων, παραδοσιακών εδεσμάτων (κουλούρια, μπισκότα, τσουρέκια, σοκολάτες, παστέλια, κ.ά.) καθώς και άλλων ελληνικών γλυκών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις B2B και B2C και οι περίπου 600 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακούς μεζέδες και ποτά, ζωντανή μουσική, πολυάριθμες κληρώσεις και την παρουσίαση ενός βιβλίου αφιερωμένου στην Κύπρο. 

Η ΑΜΒΡΟΣΙΑ  χαίρει υποστήριξης από την Πρεσβεία της Κύπρου στη Μαδρίτη, το Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Μαδρίτης και της ευγενούς χορηγίας του ταξιδιωτικού πρακτορείου Anem a Grecia.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα