H εκτύπωση στον 21ο αιώνα. Μεγαλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια και προηγμένες λειτουργίες σε ένα compact πολυμηχάνημα πιο προσιτό από ποτέ

Sponsored Content
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 08:54

Χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας και της πρακτικής προσέγγισης της Canon στο να ανταποκρίνεται στο feedback των πελατών της, εφαρμόζονται στη νέα σειρά πολυλειτουργικών συσκευών imageRUNNER 1600,  η οποία είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις απαιτήσεις των μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Πρόκειται για εκτυπωτές που μπορούν καλύψουν ένα ευρύ φάσμα  αναγκών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με δυνατότητες παραγωγής διαφόρων εγγράφων, υπομνημάτων, παραστατικών, ενημερωτικών φυλλαδίων αλλά και αναφορών απευθύνονται σε επιχειρήσεις όπως δικηγορικά γραφεία, διοικητικά  τμήματα οργανισμών, λογιστήρια, γραφεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, τμήματα σε τραπεζικά ιδρύματα, σε δημόσιους οργανισμούς, τμήματα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων.

Πολύ περισσότερα από όσα κάνει ένας απλός εκτυπωτής laser

Με την δυνατότητα ταχύτατης σάρωσης και επιλογές προηγμένης συνδεσιμότητας με φορητές συσκευές, η Canon κυριολεκτικά επανεφεύρει για το μικρό γραφείο τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή – τη συσκευή που εξακολουθούν πολλοί να αποκαλούν «φωτοτυπικό» ακόμη και στις μέρες μας - , καθιστώντας την χρήση του ακόμη απλούστερη.

Τα μοντέλα της σειράς imageRUNNER 1600 προσφέρουν πολύ περισσότερα από έναν απλό ασπρόμαυρο εκτυπωτή laser, χάρη στη μεγάλη τους αποδοτικότητα, την επεκτασιμότητα, αλλά και τη συμβατότητα με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ψηφιακών εγγράφων, που εγγυάται ασφάλεια, ταχύτητα, ευκολία στη χρήση και μειωμένο κόστος συντήρησης.

Τα δύο μοντέλα της σειράς,  imageRUNNER 1643i και imageRUNNER 1643iF (το οποίο διαθέτει λειτουργίες FAX και υποστήριξη σύνδεσης φορητών συσκευών μέσω NFC) παρέχουν στις επιχειρήσεις την ευκολία της λειτουργίας με ένα cartridge όλα-σε-ένα, το οποίο καταργεί την προμήθεια διακριτών toner και drum ενώ ελαχιστοποιεί τα απορρίμματα και το χαμένο υλικό.

Σαφώς οι εκτυπωτές της σειράς πλέον παρέχουν την δυνατότητα παραγωγής μεγάλου όγκου εκτυπώσεων με ταχύτητες που αγγίζουν τις 43 σελίδες ανά λεπτό (σ.α.λ.) και έξοδο πρώτης σελίδας σε μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Η σειρά imageRUNNER 1600 έχει να επιδείξει σημαντικότατες αναβαθμίσεις και στη σάρωση, λειτουργώντας σε ταχύτητες μέχρι 70 σ.α.λ. και υποστηρίζοντας μέσα διαφορετικών τύπων και μεγεθών.

Όλα τα παραπάνω διατίθονται σε μια συσκευή κατά πολύ μικρότερη και ελαφρύτερη από τον προκάτοχο του, τη σειρά ImageRunner 1435 διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τον τελικό χρήστη στην εξοικονόμηση χώρου και στην εύκολη μετακίνηση της.

Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης χάρη στο Canon uniFLOW

Το μεγάλο πλεονέκτημα της σειράς imageRUNNER 1600 φαίνεται στην ενσωμάτωσή του στο workflow εργασίας και στο λογισμικό Canon uniFLOW,  που παρέχει μια κεντρική λύση ελέγχου της εκτύπωσης και σάρωσης για να εξυπηρετεί το σύνολο των χρηστών μιας ομάδας. Επιπλέον, σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ο συνδυασμός των προηγμένων δυνατοτήτων ασφάλειας και υψηλής παραγωγικότητας της σειράς imageRUNNER 1600 με την uniflow πλατφόρμα, εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο προσαρμοσμένων ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης (Managed Printing Services – MPS) που προσφέρει η Canon και αποτελούν έμπρακτη υλοποίηση της φιλοσοφίας της εταιρείας σχετικά με τη μορφή της σύγχρονης εργασίας και τα εργαλεία που επιτρέπουν την ευκολότερη διαχείριση του εκτυπωτικού στόλου.

Προηγμένη ασφάλεια και απομακρυσμένη λειτουργία χρήσης

Οι συσκευές imageRUNNER συγκεκριμένα, συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ασφάλεια της διακίνησης εγγράφων, χάρη σε ένα σύνολο ισχυρών χαρακτηριστικών ασφάλειας:

  • Πρόσβαση ελέγχου με επιλογές ταυτοποίησης στη συσκευή ή μέσω cloud
  • Ασφαλή εκτύπωση που ενισχύει την εμπιστευτικότητα των εγγράφων
  • Εύκολη εγκατάσταση των πολιτικών ασφαλείας της εταιρείας (Security Policy) μέσω του περιβάλλοντος χρήσης του εκτυπωτή
  • Δυνατότητα κρυπτογράφησης PDF η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία δεδομένων, παράλληλα με τη δυνατότητα υπογραφής συσκευής PDF (Device Signature PDF), η οποία παράγει πιστοποιητικό για τον αποστολέα
  • Αυξημένη ασφάλεια σε όλο το εταιρικό δίκτυο με ελέγχους IPsec, Online Protocol Status check και τεχνολογία TLS

Αυτές οι εξελιγμένες δυνατότητες ασφάλειας εντάσσονται στον πρώτο από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες των υπηρεσιών MPS της Canon, που είναι η ασφάλεια εγγράφων και πληροφοριών.

Ο δεύτερος σημαντικός πυλώνας έγκειται στη διευκόλυνση της συνδεσιμότητας με φορητές συσκευές, smartphones και tablets, την εύκολη σάρωση, αλλά και την εύκολη αποστολή και λήψη εγγράφων για εργαζόμενους εν κινήσει, από όποιο σημείο και αν βρίσκονται. Λειτουργίες όπως εκτεταμένες επιλογές συνδεσιμότητας με QR code και NFC, έλεγχος της ταυτότητας χρήστη μέσω της χρήσης cloud στο software uniFLOW Online Express, αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο αφετηρίας για μια  επιχείρηση που θέλει να οργανώσει το workflow της με ένα σύγχρονο τρόπο.

Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις της Canon

Με το συνδυασμό των εξαιρετικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων της σειράς imageRUNNER 1600 και του προηγμένου συστήματος διαχείρισης Canon uniFLOW, κάθε σύγχρονη επιχείρηση μπορεί πλέον να κάνει με σιγουριά τα επόμενά βήματά της στη συστηματική αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης εγγράφων της απολαμβάνοντας:

  • Αυξημένο επίπεδο ασφάλειας
  • Αυξημένη παραγωγικότητα
  • Αξιοποίηση των δυνατοτήτων του cloud
  • Εξοικονόμηση αναλωσίμων και υλικού
  • Μειωμένα έξοδα συντήρησης

Ανακαλύψτε σήμερα κιόλας τι μπορεί να σας προσφέρει η προηγμένη σειρά πολυχρηστικών συσκευών εκτύπωσης Canon imageRUNNER 1600: https://www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imagerunner-1600-series/

Κάντε το αποφασιστικό βήμα για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος εργασίας σας, εμπιστευόμενοι τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες MPS της Canon, που στηρίζουν τη σύγχρονη εργασία: https://www.canon.gr/modernworking/ και χρησιμοποιήστε την Online φόρμα επικοινωνίας για να σχεδιάσετε με την Canon και τους συνεργάτες της την καλύτερη λύση για τη δική σας επιχείρηση:  https://www.canon.gr/for_work/online-enquiry/



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα