Πρόεδρος του ΤΕΕ επανεξέλεγη ο Γ. Στασινός

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 20:33
UPD:20:35

Στο αξίωμα του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) επανεξέλεγη ο Γιώργος Στασινός, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του επικεφαλής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική προεδρία θητεία του κ. Στασινού, ο οποίος είναι επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε το τριήμερο 13-14-15 Δεκεμβρίου.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μήλης, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών, εξελέγη πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της παράταξης Προοδευτικό ΤΕΕ, Νίκος Ανδρεδάκης, τοποθετήθηκε στη θέση του α’ αντιπροέδρου του ΤΕΕ, ενώ στη θέση του β’ αντιπροέδρου εξελέγη ο Κωνσταντίνος Ξιφάρας, ο οποίος προέρχεται από την παράταξη του κ. Στασινού.

«Οι Έλληνες Διπλωματούχοι Μηχανικοί έχουμε την επιστημονική γνώση και τα επαγγελματικά εφόδια να δώσουμε την αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζεται η χώρα. Στοχεύουμε ήδη από τους επόμενους μήνες να βοηθήσουμε ώστε να υπάρξουν περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες εργασίες για τους μηχανικούς, είτε ελεύθερους επαγγελματίες είτε μισθωτούς είτε δημοσίους υπαλλήλους» δήλωσε, μετά το πέρας των σχετικών εργασιών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Και πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από την κρίση της τελευταίας δεκαετίας, να δημιουργήσουμε νέες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τους μηχανικούς στο Επιμελητήριο, να συμβάλλουμε ώστε να γίνει η χώρα μας γρήγορα ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό κράτος».

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα