ΕΛΙΑΜΕΠ: Παρουσίαση μελέτης για τη δημοσιονομική πολιτική

Σε εκδήλωση με θέμα «Δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στα χρόνια της κρίσης»
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:13
UPD:14:31

Με αφορμή τη δημοσίευση της μελέτης: «Διαρθρωτικές αλλαγές στο πεδίο της δημοσιονομικής πολιτικής στα χρόνια της κρίσης: Θεσμικό πλαίσιο και οικονομικά αποτελέσματα» που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργανώνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου δημόσια συζήτηση με θέμα «εξυγιαίνοντας τα δημόσια οικονομικά: Δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στα χρόνια της κρίσης».

Στη συζήτηση θα γίνει παρουσίαση των συμπερασμάτων της μελέτης από τη δρ. Μαριάνθη Αναστασάτου, οικονομολόγο της Τραπέζης της Ελλάδος και τον Πάνο Τσακλόγλου, καθηγητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο καθηγητής κ. Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, θα κάνει την εισαγωγή και τον συντονισμό της συζήτησης, ενώ ως σχολιαστές συμμετέχουν ο πρώην υπουργός Οικονομκών, Φίλιππος Σαχινίδης, ο υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 στο Ωδείο Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19,



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα