Υγεία: Δεν υπεγράφη η συμφωνία για το management του Ερρίκος Ντυνάν

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2007 14:26

«Το ανελαστικό νομικό πλαίσιο δεν επέτρεψε την υπογραφή συμφωνίας για την ανάληψη της διαχείρισης του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν» αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών Υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως διεξάγει διαβουλεύσεις με τη διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν για συνεργασία-εκχώρηση του management.

Όπως επισημαίνει στη σημερινή της ανακοίνωση, πρότεινε να ανατεθεί σε εξειδικευμένη εταιρεία κοινής αποδοχής η εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου που θα εμπεριέχει όλες τις δεσμεύσεις του Ερρίκος Ντυνάν προς το Ελληνικό Δημόσιο και κάθε τρίτο, τους ακριβείς όρους της συνεργασίας, τις αρμοδιότητες, τα οφέλη και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς κ.ο.κ.

«Αντ' αυτού το Ερρίκος Ντυνάν υπέβαλε σχέδιο σύμβασης για την πλήρη διαχείριση του Νοσοκομείου χωρίς συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το οποίο η εταιρεία μας αρνήθηκε να υπογράψει, γιατί, μεταξύ άλλων, έκρινε πως δεν ήταν δυνατή με το υφιστάμενο καθεστώς η εκχώρηση του management του Ερρίκος Ντυνάν σε φορέα του ιδιωτικού τομέα» υπογραμμίζει το Υγεία.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι δεν διαπραγματεύεται ούτε ενδιαφέρεται για την ανάληψη της διαχείρισης του Ωνασείου. Επίσης τονίζει ότι δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις ιδιωτικές κλινικές που είχαν ή έχουν σχέσεις με το Ελληνικό Δημόσιο ή το ΙΚΑ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα