Μπλακ Φράιντεϊ σιζον θρι: Η Μαύρη Λίστα

Sponsored Content
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 21:36

O Βρασίδας σε ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας φτιάχνει μια μαύρη λίστα, όχι από τις συνηθισμένες αλλά διαφορετική, ειδική για την Μπλακ Φράιντεϊ περίσταση. Φτιάχνει τη  Μαύρη Λίστα των αγορών  των δικών και των συγχωριανών του. Με αποφασιστικότητα, με την εμπειρία των προηγούμενων δύο χρόνων αλλά και τη διεθνή γνώση ο Βρασίδας το πρόσωπο κλειδί της Κωτσόβολος προετοιμάζεται για τη Black Friday του 2019. Προετοιμάζεται να αξιοποιήσει την ευκαιρία της Μαύρης Παρασκευής έχοντας και την εμπειρία των προηγούμενων σεζόν. Με σταθερή φωνή, μεστό λόγο και σαφή επιχειρήματα προσκαλεί τους συγχωριανούς του να συμμετέχουν και εκείνοι σε αυτή την γιορτή αγορών.  Στις 29 Νοεμβρίου 2019 ο Βρασίδας με τη μαύρη λίστα ανά χείρας που έχει γίνει όσο ποτέ άλλοτε περιζήτητη θα αποτελεί την νέα εκδοχή του επιτυχημένου concept «Μπλακ Φράιντεϊ, Είχες και στο χωριό σου;» της Κωτσόβολος.

Στη φετινή Μαύρη Παρασκευή συμμετέχει όλη η Ελλάδα, χωριά και πόλεις, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Βρασίδα για συμφέρουσες αγορές στα 95 σημεία πώλησης αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος.

Όσοι τον ακολουθήσουν θα έχουν το προβάδισμα της επιλογής τη μέρα του Black Friday, απολαμβάνοντας γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση στις επιθυμίες τους για αγορές. Τόσο ο Βρασίδας όσο και εκείνοι που θα εμπιστευτούν τη Μαύρη Λίστα του θα βρεθούν σε ένα «πανηγύρι» τιμών στα καταστήματα Κωτσόβολος που θα του δώσει τη δυνατότητα να αγοράσει προϊόντα τεχνολογίας, σε προσφορές που μόνο η Κωτσόβολος μπορεί να διαθέσει. Φέτος η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων  προετοιμάζεται για να είναι πιο δυνατή και η Μαύρη Λίστα περιλαμβάνει πλήθος προϊόντων από laptop, smartphones και παιχνιδομηχανές μέχρι τηλεοράσεις, κλιματιστικά, ψυγεία, πλυντήρια. Και αφορά όχι μόνο τον πρωταγωνιστή Βρασίδα αλλά και όλους όσοι έχουν σχεδιάσει να αξιοποιήσουν την αγοραστική ευκαιρία που δίνει η Κωτσόβολος στο δίκτυο της αλλά και στο ηλεκτρονικό της  κατάστημα, όπως πολύ πετυχημένα υπενθυμίζει η γυναίκα του Βρασίδα. Παράλληλα με τη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ κάνει την εμφάνισή της και μία επιπλέον υπηρεσία την οποία τα καταστήματα Κωτσόβολος θα προσφέρουν στους επισκέπτες τους, την Pay Express. Πρόκειται για μία υπηρεσία που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.

Ακόμα μια φορά λοιπόν η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, με τρόπο γλαφυρό και παραστατικό, παρουσιάζει τις ασυναγώνιστες προσφορές της για την περίοδο του Black Friday και είναι έτοιμη να δεχτεί τον κόσμο σε ένα από τα 94 καταστήματά της αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα  kotsovolos.gr. Η εταιρεία επισημαίνει πως ευκαιρίες αγοράς θα υπάρχουν σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, από τις μαύρες συσκευές και τα gadgets, τα τεχνολογικά είδη μέχρι και τις μεγάλες οικιακές συσκευές, τις μικροσυσκευές και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, που είναι ήδη στη Λίστα με τις καλύτερες black τιμές. Πρόκειται για μια γιορτή προσφορών, όπως τονίζει.

Για όσους θέλουν να παραλάβουν οι ίδιοι επιτόπου, με την υπηρεσία Collect@Store μπορούν μέσα σε λιγότερο από 30λεπτά από τη στιγμή που έχουν κάνει την παραγγελία τους online να παραλάβουν στο κοντινότερο κατάστημα που έχουν βρει διαθέσιμό το προϊόν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα