Τη διαχείριση του ισπανικού ξενοδοχειακού κολοσσού Almudena αναλαμβάνει η Web Hotel Way

Sponsored Content
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 09:55

Σε μία σημαντική συμφωνία προχώρησε η «Web Hotel Way», η οποία διευρύνει συνεχώς τις συνεργασίες της εντός και εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων έδωσε τα χέρια με τον ισπανικό κολοσσό «Almudena», ο οποίος κατέχει τρία από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής της Ανδαλουσίας («Aire Hotel», «Catedral Almeria», «Oro Y Luz»).

Η έμπειρη ομάδα της «Web Hotel Way», που ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία των ιδεών και της φιλοσοφίας της, θα αναλάβει την καθολική διαχείριση των κρατήσεων και των πωλήσεων των τριών ξενοδοχείων του ισπανικού ομίλου, καθώς και την αναβάθμιση της υπηρεσίας F&B που προσφέρουν.  

«Αποτελεί τεράστια πρόκληση για την εταιρεία μας η συνεργασία με ένα ιστορικό Brand που κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση στον ισπανικό ξενοδοχειακό χάρτη. Η καθολική διαχείριση των κρατήσεων και των πωλήσεων των τριών ξενοδοχείων έχει ως στόχο τη γιγάντωση των κερδών τους μέσα από ένα προσεκτικά μελετημένο στρατηγικό πλάνο, ενώ η αναβάθμιση της κομβικής υπηρεσίας F&B θα γίνει με τη συνεργασία ενός σπουδαίου Έλληνα σεφ που θα ταξιδέψει το προσεχές διάστημα στην Αλμερία», τόνισε εκ μέρους της «Web Hotel Way» ο Γιώργος Λαγουδάκης.

Info: Η συνέντευξη της Web Hotel Way στη Ναυτεμπορική

Links:

Site: www.webhotelway.com
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/webhotelway/
Instagram: https://www.instagram.com/webhotelway/



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα