XENIA 2019: High Tech περιήγηση στο ξενοδοχείο του Μέλλοντος από την Κωτσόβολος

Sponsored Content
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 15:12
UPD:15:12

Μια περιήγηση διαφορετική από τις άλλες στο Ξενοδοχείο του… Μέλλοντος υπόσχεται η Κωτσόβολος στους επισκέπτες της φετινής έκθεσης XENIA 2019. Το Concept βρίσκεται στο εκθεσιακό κέντρο «METROPOLITAN EXPO» Hall 1, Stand Α02/Β01 και η Κ – Business ομάδα της Κωτσόβολος έχοντας προσθέσει νέες τεχνολογίες και τομείς που καλύπτουν τις ανάγκες ενός ξενοδοχείου είναι έτοιμη να υποδεχτεί εκείνους που θα κάνουν check in και θα απολαύσουν τη φιλοξενία έστω και για λίγο στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο της Κωτσόβολος. Το συγκεκριμένο Concept παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη HORECA 2018 με το Δωμάτιο του Μέλλοντος εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και αυτοματισμών όπου ο επισκέπτης μπορούσε να ελέγξει όλες τις λειτουργίες του δωματίου από το κινητό του, τη συσκευή τηλεφώνου δίπλα από το κρεβάτι ή ακόμα και από την Hotel τηλεόραση του.

Φέτος η γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών έχει εμπλουτιστεί και ο ψηφιακός μετασχηματισμός της διαμονής στο χώρο ενός ξενοδοχείου αποκτά νέα διάσταση.

Ποιος δεν θα ήθελε λοιπόν μεγαλύτερη διευκόλυνση της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο με τη χρήση πολλαπλών φωνητικών εντολών αλλά και διαδραστικές υπηρεσίες για τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με τις περιοχές όπου έχει επιλέξει για να καταλύσει αλλά και μια νέα εμπειρία ύπνου.

Νέες υπηρεσίες

Τι γίνεται λοιπόν όταν ο επισκέπτης δει τη σήμανση Digital Signage; Ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακής σήμανσης για την προώθηση προϊόντων ή για κοινόχρηστους χώρους ενός ξενοδοχείου είναι στο χέρι του, έτοιμο προς άμεση αξιοποίηση. 

Τι επιπλέον τεχνολογίες όμως εμπεριέχονται στο Ξενοδοχείο του Μέλλοντος; Την απάντηση δίνει η Κωτσόβολος με την τεχνολογία φωνητικών εντολών για ξενοδοχεία όπου ο επισκέπτης μπορεί μέσα από έξυπνα ηχεία ή smart displays να λειτουργεί όλες τις συσκευές του δωματίου που συνδέονται με Wi-Fi. Συσκευές όπως η smart τηλεόραση, τα φωτιστικά, το κλιματιστικό ή ακόμα και τις κουρτίνες.

Τι ακολουθεί όμως μια γεμάτη ημέρα περιήγησης; Συνήθως ένας καλός ύπνος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο ένα ημερήσιο πρόγραμμα και φυσικά προετοιμάζει για το επόμενο. Άλλωστε μία από τις προτεραιότητες των επισκεπτών αποτελεί η εμπειρία του ύπνου. Για το λόγο αυτό, η φροντίδα του ξενοδοχειακού ιματισμού πρέπει να είναι εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών. Έτσι, στο Ξενοδοχείο του Μέλλοντος της Κωτσόβολος μπορεί να βρει κανείς ολοκληρωμένες λύσεις γι’ αυτό το σκοπό.

Και εάν για κάποιους το γυμναστήριο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα του ακόμη και κατά τη διάρκεια της διαμονής του σε ένα Ξενοδοχείο του Μέλλοντος ο Κωτσόβολος προτείνει στους επισκέπτες να ψυχαγωγηθούν σε ένα επαγγελματικό, υψηλών προδιαγραφών πολυόργανο στις μικρότερες δυνατές διαστάσεις αλλά με ποικιλία επιλογών και ρυθμίσεων για όλες τις προτιμήσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στόχος της Κωτσόβολος είναι η μετατροπή της τεχνολογίας σε εργαλείο εξυπηρέτησης των αναγκών του πελάτη του ξενοδοχείου. Οι συσκευές έρχονται να καλυτερεύσουν την εμπειρία του επισκέπτη και οι υποδομές να αποτελέσουν εργαλείο στα χέρια των ξενοδόχων με αποτέλεσμα να γίνουν αφανείς ήρωες και να προσφέρουν συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαβίωσης και άνεσης στον επισκέπτη από το check-in μέχρι το check out.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Κωτσόβολος, πέρα από τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει, κάνει ευκολότερη τη χρηματοδότηση των ξενοδοχείων, με το Πλάνο δόσεων Κωτσόβολος για επιχειρήσεις για αγορές από 10€/μήνα, αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο με 102 συνεργάτες (Τηλ. Επικοινωνίας 210 28 99 999) αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα