Lavipharm: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με την παραγωγό εταιρεία στις ΗΠΑ

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2007 10:46

Συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ της Lavipharm και της παραγωγού εταιρείας του διαδερμικού συστήματος φαιντανύλης στις ΗΠΑ, ώστε να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά εντός του επόμενου τετραμήνου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πρώτης.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσταση απόψεων αφορά στα αίτια των αποκλίσεων που παρουσιάστηκαν σε μία από τις τρεις παρτίδες πιστοποίησης κατά τη διαδικασία επικύρωσής τους.

«Η Lavipharm, μετά από ενδελεχή έρευνα των στοιχείων που έλαβε από την παραγωγό εταιρεία και βασιζόμενη και σε μελέτες των ανεξάρτητων εξειδικευμένων συμβούλων της, έχει πλέον διαμορφώσει άποψη για το ζήτημα και έχει προτείνει τον τεχνικό και διαδικαστικό τρόπο επίλυσής του, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία επικύρωσης των νέων παρτίδων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία τονίζει, ωστόσο, πως σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή μια συμφωνία, σκοπεύει να απευθυνθεί σε άλλη παραγωγό εταιρεία. «Στην περίπτωση αυτή, το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να επανεκτιμηθεί και η Εταιρεία θα προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση κρατώντας ενήμερο το επενδυτικό κοινό για όλες τις εξελίξεις σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο» καταλήγει.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΒΙ



Σχολιασμένα