Microsoft Ελλάς: Οργανωτικές αλλαγές

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2007 15:14

Την τοποθέτηση τριών στελεχών της σε καίριες διοικητικές θέσεις ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της οργανωτικής της δομής.

Συγκεκριμένα, τη θέση του Διευθυντή Υπηρεσιών της Microsoft Ελλάς θα αναλάβει από το νέο έτος ο Σπύρος Βελώνιας, με βασικό καθήκον την προώθηση και παροχή ενός ευρέως φάσματος υπηρεσιών σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά, ενώ στον Θάνο Πανούση ανατίθεται η θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για τον Κυβερνητικό Τομέα και στο Νώντα Κωνσταντινίδη η Διεύθυνση Πωλήσεων για για τον Τραπεζικό και Ιδιωτικό Τομέα.

Ο Σπύρος Βελώνιας εργάζεται στη Microsoft Ελλάς από το 1996 στη Διεύθυνση Μεγάλων Πελατών και Συνεργατών. Από το 2003 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων του Χρηματοοικονομικού και Ιδιωτικού Τομέα, έχοντας την ευθύνη των πωλήσεων των προϊόντων και λύσεων της Microsoft στους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις των ανωτέρω τομέων. Βρίσκεται στο χώρο της πληροφορικής από το 1988, ενώ εκτός της Microsoft Hellas, έχει εργαστεί στις εταιρίες Digital Equipment Hellas, Group Bull/Scicon και Toyota Hellas. Ο Σπύρος Βελώνιας είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής σχολής Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (M.Sc) στον τομέα των Computer-based συστημάτων σχεδιασμού και παραγωγής (CAD/CAM) του Cranfield Institute of Technology στη Μ. Βρετανία.

Ο Θάνος Πανούσης εργάζεται στο τμήμα Δημοσίου Τομέα της Microsoft Ελλάς από το 2005, είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από το Middlesex University. Ξεκίνησε την καριέρα του στις πωλήσεις της Bull Ελλάδος και συνέχισε σαν στέλεχος πωλήσεων της Oracle Hellas, και ως Δ/ντης Πωλήσεων Δημοσίου Τομέα στην SAP Hellas.

Ο Νώντας Κωνσταντινίδης εργάζεται στη Microsoft Ελλάς από το 2004 στον Τομέα των Τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ και είναι πτυχιούχος της Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από το University of Wales. Ξεκίνησε την καριέρα του στις πωλήσεις του ιδιωτικού τομέα της IBM Ελλάδος και συνέχισε σαν στέλεχος πωλήσεων της HP για την Ελλάδα και την Κύπρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα