ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

Τρίτη, 17 Απριλίου 2001 15:55

ΚΩΝ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 25/4/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Ορφέως 152, 118 55 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επανέγκριση της απόφασης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 27/11/2000 σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και λήψη εκ νέου αποφάσεων για τα κατωτέρω θέματα. α) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μετρητά. β) Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στην ανωτέρω αύξηση υπέρ των νέων μετόχων. γ) Μετάταξη της εταιρίας από την Παράλληλη Αγορά στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α. δ) Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας λόγω της παραπάνω αύξησης. ε) Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό τιμής διάθεσης σε συνεργασία με τον κύριο Ανάδοχο Εκδοσης.

2. Επικαιροποίηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας όπως έχει διαμορφωθεί μετά από την Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 27/11/2000.

3. Εγκριση αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας μέχρι το 10% του συνόλου για στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους.

4. Λοιπές ανακοινώσεις.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 25/4/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας επί της οδού Σκιάθου 147 Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Μεταβολή του προορισμού των κεφαλαίων που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας μέσω της Δημόσιας Εγγραφής και της Ιδιωτικής Τοποθέτησης και επικύρωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για την αγορά οικοπέδου εκτάσεως 17.203 τ.μ. στο Δήμο Παιανίας.

ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 25/4/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι, οδός Παραδείσου 3, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αναβίωση της εταιρίας.

2. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας.

3. Τροποποίηση των παρ. 4 και 2 του άρθρου 1 του Καταστατικού της εταιρίας και στην συνέχεια κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο μετά τις άνω τροποποιήσεις.

4. Εκλογή νέου Δ.Σ.

ΠΡΟΟΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 26/4/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), Ακαδημίας 7 – 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών καταστάσεων και διάθεσης κερδών της χρήσεως 2000 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή από κάθε προσωπική ευθύνη των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών για τη χρήση 2000.

3. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2001.

4. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

5. α) Μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και της ονομαστικής αξίας των μετοχών της σε ευρώ βάσει του Ν. 2842, β) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για τη στρογγυλοποίηση του λόγω μετατροπής του σε ευρώ και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής για τη στρογγυλοποίηση της σε ευρώ, και γ) συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας.

6. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια εταιριών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

7. Διάφορες Ανακοινώσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΝΑΚΑΣ



Σχολιασμένα