ΕΧΑΕ: Παρουσίαση σε ξένους θεσμικούς

Τρίτη, 17 Απριλίου 2001 18:09

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΕΧΑΕ) συμμετείχε σε δύο roadshows, με στόχο την παρουσίαση της εταιρείας σε ξένους θεσμικούς επενδυτές, καθώς και την ενημέρωσή τους για τις προοπτικές της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς με την ευκαιρία της αναβάθμισής της από τους ξένους επενδυτικούς οίκους.

Το πρώτο roadshow διοργανώθηκε από τη NATIONAL BANK OF GREECE INTERNATIONAL (NBGI) στο Λονδίνο, στο Εδιμβούργο και στο Μιλάνο στις 26, 27 & 28 Μαρτίου, 2001 και το δεύτερο διοργανώθηκε στο Παρίσι, από την EUROCORP, στις 6 Απριλίου, 2001, με την παρουσία του Προέδρου της ΕΧΑΕ, κ. Παναγιώτη Αλεξάκη.

Τα καλά οικονομικά στοιχεία και η αποτίμηση της ΕΧΑΕ, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες εισηγμένες εταιρείες (χρηματιστήρια Φρανκφούρτης, Λονδίνου, Αυστραλίας και Στοκχόλμης), καθώς και η στρατηγική της εταιρείας – οι προοπτικές ανάπτυξης της εγχώριας αγοράς, η εξάπλωση στα Βαλκάνια και η προοπτική συνεργασίας με ευρωπαϊκό ή διεθνές χρηματιστήριο - προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των ξένων διαχειριστών κεφαλαίων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΧΑΕ



Σχολιασμένα