ΚΛΜ: Χωρίς επιπτώσεις η τοποθέτηση διαχειριστών στη βρετανική Mothercare

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 15:46
UPD:15:52

Δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στο δίκτυο franchise της Mothercare στην Ελλάδα από την τοποθέτηση διαχειριστών στην βρετανική Mothercare UK Limited διαμηνύει η Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας, ελληνική εταιρεία που αναπτύσσει το σήμα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Ωστόσο η ανησυχία είναι εύλογη καθώς ο τζίρος από την πώληση των προιόντων mothercare στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια της εταιρείας «Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας ΑΕ» ανέρχεται σε ποσοστό άνω του 70% του συνόλου των πωλήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στο Xρηματιστήριο Αθηνών: «Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Mothercare PLC (“Εταιρεία”) αποφάσισε την τοποθέτηση διαχειριστών στη θυγατρική της εταιρεία Mothercare UK Limited η οποία διαχειρίζεται τα καταστήματα λιανικής πώλησης ειδών mothercare στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην εταιρεία Mothercare Business Services Limited (“MBS” η οποία προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης στη Mothercare UK)».

«Η διοίκηση της Mothercare PLC μας ενημέρωσε, ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο (franchisee) των Βρετανικών προϊόντων Mothercare για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ότι δεν θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στο δίκτυο franchise καθώς οι εταιρείες αυτές δεν σχετίζονται με την δραστηριότητα mothercare στην Ελλάδα. Επιπλέον η παγκόσμια μάρκα (brand) Mothercare έχει αναπτυξιακή δυναμική, ανεξάρτητα από το Ηνωμένο Βασίλειο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα