Νέο ξενοδοχείο από τη Fattal

Είσοδος στην αγορά της Θεσσαλονίκης με 9 εκατ.
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 12:06
fattal-hotels.com

Το Leonardo City tower 

Από την έντυπη έκδοση

Την είσοδό του στην ξενοδοχειακή αγορά της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει ο μεγάλος ισραηλινός τουριστικός όμιλος Fattal, o οποίος φέρεται να πλειοδότησε σε πλειστηριασμό της Τράπεζας Πειραιώς για το ημιτελές πολυώροφο κτήριο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κατούνη, στα άνω Λαδάδικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισραηλινός όμιλος, που διαθέτει ήδη παρουσία στη χώρα μας με δύο ξενοδοχεία σε Αθήνα (Leonardo Royal Esperia Palace Hotel Athens) και Ρόδο (Leonardo Kolymbia Resort - Rhodes), πλειοδότησε στον διαγωνισμό για την απόκτηση του οκταώροφου κτηρίου, επιφάνειας σχεδόν 5.000 τ.μ., προσφέροντας τίμημα 9 εκατ. ευρώ.

Το ακίνητο, που για περίπου δέκα χρόνια έχει μείνει γιαπί, πρόκειται να μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο υπό το σήμα της Leonardo Hotels, της διεθνούς αλυσίδας που ανήκει στον ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων Fattal Hotels. 
Η είσοδος του ομίλου Fattal στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει τη συνεχιζόμενη επέλαση κεφαλαίων ισραηλινής προέλευσης στην αγορά ακινήτων της πόλης. Ενδεικτικά, προ ημερών ολοκληρώθηκε το deal της εξαγοράς του ξενοδοχείου Νεφέλη από εταιρεία ελληνοϊσραηλινών συμφερόντων η οποία σκοπεύει να το μετατρέψει σε 23 πολυτελείς κατοικίες, με επένδυση άνω των 8 εκατ. ευρώ.

Επίσης, Ισραηλινός επιχειρηματίας αγόρασε διατηρητέα πενταώροφη οικοδομή στην οδό Αγίου Δημητρίου, την οποία θα μετατρέψει σε τουριστικό κατάλυμα, ενώ όμιλος Ισραηλινών επιχειρηματιών φέρεται να έχει αγοράσει το ιστορικό ξενοδοχείο «Βιέννη».  



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα