Νέο δρομολόγιο Αθήνα - Βιέννη από τη Lauda

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 14:16
UPD:14:22
ATHANASSIOS ANAGNOSTOPOULOS

Τη νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη ξεκινά η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία.

H Lauda προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα και σύμφωνα με την εταιρεία, «οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τώρα κράτηση σε ασυναγώνιστες τιμές και να πετάξουν με το πιο πράσινο/καθαρό αεροπορικό γκρουπ στην Ευρώπη, με τις πιο χαμηλές εκπομπές CO2».

ATHANASSIOS ANAGNOSTOPOULOS

Η πρώτη πτήση από την Αθήνα προς τη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, με το Lauda Airbus A320.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «η Βιέννη ψηφίστηκε ως η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο για δέκατη διαδοχική χρονιά. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στο χρόνο από το φθινόπωρο και το χειμώνα, για να ανακαλύψετε την πόλη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη τέχνη, τον πολιτισμό και τις μαγειρικές απολαύσεις. Επισκεφθείτε τα Ανάκτορα Σενμπρούν, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου, ή μία από τις αμέτρητες εκθέσεις από διεθνείς ή ντόπιους καλλιτέχνες».

ATHANASSIOS ANAGNOSTOPOULOS

Για να γιορτάσει την έναρξη του δρομολογίου, η Lauda προσφέρει μια προσφορά από την Αθήνα - 19,99 ευρώ (απλή μετάβαση) προς τη Βιέννη.

ATHANASSIOS ANAGNOSTOPOULOS

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Andreas Gruber: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη νέα, απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Βιέννη, πόλη από την οποία κατάγομαι και εγώ, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο προορισμών μας. Η Lauda δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να ανακαλύψουν, σε πραγματικά ακαταμάχητες τιμές, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα